3D GYM DESIGN

Küldje el nekünk az alaprajzát e-mailben, és megtudjuk, mely eszközöket szeretné használni az edzőteremben. Ezután 1-3 napra van szükségünk, hogy bemutassuk az első eredményünket.

KAPCSOLAT

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A DHZ Fitness GYMDESIGNER egy könnyen kezelhető megoldás a gyors és egyszerű 3D-s tervezéshez / stúdióépítéshez. Különösen klasszak azok az animációk, amelyek izgalmassá teszik a videókat.

Kereskedelmi kilátások esetén azonnali átláthatóságot is biztosít a felszerelések flottájának lehetséges költségeire és lízingére.

A programnak szüksége van egy jó grafikus kártyára és elegendő memóriára. Figyelem!

A szabványos játékgép elég, de nem irodai munkaállomás. A jelenlegi verzió még mindig a tesztelési fázisban van, türelmet kérünk, még sok más funkciót és jobb véglegesítést végezünk. Egyszerű megtervezést követően gyorsan megismerkedhet.

A letöltéshez illessze be ezt a linket a böngészőbe, és indítsa el.
Ez egy letöltés egy Amazon kiszolgálóról:

https://gymdesignerinstaller.s3.eu-central-1.amazonaws.com/GymDesigner_Public.zip

Figyelem! Mivel ez egy .exe fájl, a tűzfal figyelmeztetései úgy tűnik, hogy vírus lehet. Ezt figyelmen kívül kell hagynia.

FRISSÍTÉS

A frissítés telepítése előtt el kell távolítania a számítógépen lévő verziót. Ehhez használja a mappában található eltávolítót:
C: \ Program Files (x86) \ DHZ Fitness \ GymDesigner

MY GYMS

YA tervek megtalálhatók ebben a könyvtárban. Itt be lehet illeszteni a beérkezett fájlokat, vagy tervezheti őket elküldeni. A sárga jelnek a felhasználónévnek kell lennie. C: Felhasználók Adminisztrátor AppData LocalLow Alapértelmezett Company Gym_planner MyGyms