A forma követi a funkciót- és ez igaz a DHZ Fitnessre is. A hibátlan működés valamint kiváló minőségű anyagok és gyártás nélkül, a termék nem elég meggyőző. E tekintetben a funkció prioritást élvez a termékfejlesztési folyamatban.

Mindazonáltal, a gyönyörű dolgok teszik az életet elviselhetőbbé.
Ezért a hétköznapi dolgok tervezése- közismert nevén az ipari tervezés- legalább olyan fontos a termék sikeressége érdekében. Ezért pályázott a DHZ Fitness a „Red Star Design” Díjra. A kínai tervezési díjat évek óta kivételes tervezéssel rendelkező termékek és termék kategóriák nyerték el. 2015-ben az X-8600-as futópaddal pályáztunk erre a tervezési díjra. A futópad nemcsak részt vett a versenyen hanem meg is nyerte az áhított tervezési díjat saját kategóriájában. A 2015-ös „Red Star Design” Díjat az év végén veheti át a DHZ Fitness valamint partnerünk a Beijing IDW Industrial Design Co.Ltd.

Nagyon elégedettek vagyunk és reméljük, hogy vásárlóink is alig várják, hogy megcsodálják erő valamint fitnesz felszereléseink vonzó kinézetét. További információkért jelenlegi cardio fitneszgépek kínálatunkról kattintson ide.

DHZ Fitness erhält den chinesischen Red Star Design Award 2015