A képek, videók és leírások csak bizonyos mértékben használhatóak. Kipróbálni és látni sokkal fontosabb a döntés szempontjából. Ezért a Supersport Fitness már kialakított egy bemutatótermet Berlin kapujai előtt 2015-ben, ahol a kiváló minőségű erőfejlesztő és fitnesz felszerelések élőben is megtekinthetőek és kipróbálhatóak.

A gyártó, a DHZ Fitness felismerte, hogy a vásárlók jobban megértik mit kínálnak a kiváló minőségű termékek ha megtapasztalják használatukat.
Ennek érdekében, a vállalat központi székhelyén eldöntötték, hogy több mint 20 új bemutatótermet hoznak létre az év végéig. Ezek mind Kínában kapnak helyett- amint ezt ebben a cikkben is megemlítettük.

Shanghaiban, a világvárosban már elkezdődtek a munkálatok. Az első DHZ Fitness bemutatóterem már elkészűlt a 14 milliós hatalmas metropoliszban. Az alábbi képek bemutatják a helyszínt az átalakítás előtt és után.

Az elegáns, majdnem világi belsőépítészettel, a fitnesz felszerelések tökéletes keretet kapnak. Például, a Shanghai-i eladási csapat megfelelően bemutatja a fitneszgépeket, a modern funkciókkal valamint tanácsokkal láthatja el a vásárlókat.
Különlegesen megtervezett társalgótermekben az úgyfelek több részletet tudhatnak meg a fitnesz felszerelésekről. Egy személyes látogatás alkalmával sikerült meggyőződnünk felszerelések minőségéről az első bemutatótermekben, mi izgalommal töltött el.

Ugyanitt tapasztalhatja meg a szellemiséget melyet a világ egyik legnagyobb fitnesz felszerelés gyártója képvisel.
Megvoltunk győződve arról, hogy megtervezett bemutatótermek inspirálni fogják az ázsiai ügyfeleinket ami a minőséget valamint szervízt illeti.
A fitnesz felszerelésekre valamint a többi termékre vonatkozó kérdésekre a DHZ Fitness csapata válaszol e-mailben és telefonon. Esetleg meglátogathat minket a Berlin mellett lévő bemutatóteremben- örömmel várjuk látogatását.