Hamarosan elkészűlnek a DHZ Fitness új gyártócsarnokai. Rövid idő alatt szükségessé vált az új gyártási részleg kialakítása a fitneszgépek növekvő nemzetközi igénye miatt. Ennek érdekében, egy új épületre volt szükség a cég székhelyén Shangdong tartományban közel Dezhouhoz mely elegendő lesz a jövőbeli rendelések teljesítéséhez. A képek jól tükrözik az új épület tekintélyes méreteit.

A jövőben egy 200.000 mイ-nél nagyobb helység fog helyet adni a gyártásnak, a gyártást követő munkálatoknak, minőség ellenőrzésnek valamint logisztikának. Egy közlekedő folyosó, melyet már bemutattunk ebben a blog bejegyzésben, lehetőséget ad a látogatóknak valamint nemzetközi partnereknek, hogy megtekinthessék a gyártási folyamatot.

A folyosó majdnem két kilométer hosszú. Egy személyes látogatás alkalmával, 2016 szeptemberében sikerült lenyűgözni egy európai piaci importőrt az új épület méretével. A két gyartócsarnok 2017 tavaszán kerül befejezésre. Az új épület ismét egy mérföldkő a DHZ Fitness vállalat sikertörténetében.

DHZ Fitness realisiert Neubau in China

Neue Produktionshalle von DHZ Fitness mit Gangway

Die Produktionshalle von DHZ Fitness bietet Platz für Produktion, Nachfertigung und Logistik